Makarska rivieran

Det blir kanske vårt nästa sommarresemål. Kollar på bilder och läser omdömen, det verkar helt OK :)

Bild lånad från Apollo

Bild lånad från Bluesun Hotel

9 kommentarer:

  1. JISSES va´ härligt de´ ser ut!!!!! :o))
    Kram, kram från Pia

    SvaraRadera
  2. Ohh så härligt, det var annat än dagens bild jag tog från Gamlebyviken :)

    SvaraRadera
  3. Ja du Pia, inte helt fel :)

    Håkan, din bild var ju fin också =)

    SvaraRadera
  4. Var där i oktober och hälsade på en som har en villa ovanför staden Makarska. Storslagen natur, kristallklart vatten och småsten vid stränderna istället för sand, det gillar jag. Bebyggelsen är över lag enkel, men det såg ut att finnas några ok hotell. Makarska är ingen stor stad, men det finns ändå en del trevliga restauranger i hamnen och längs strandpromenaden. Vi väckte nog stor uppmärksamhet när vi badade en kväll, de undrar säkert fortfarande vad det var för galningar som badade i oktober...men vad skönt det var att flyta omkring i det salta vattnet!
    Hörde att det kan vara väldigt trångt på stränderna runt staden under högsäsong, kan vara idé att hyra bil om man vill komma undan lite. Jag var ute på forsränning upp i bergen nära Makarska en dag, jättefin naturupplevelse och fartfyllt och blött och jobbigt men superkul! Jag skulle definitivt kunna tänka mig att semestra med familjen där, nu var jag där i jobbet, vilket ju inte är samma sak.

    SvaraRadera
  5. Tack Ulf för din kommentar! Att det är småsten istället för sand på stränderna är ett stort plus, vi avskyr sand som fastnar överallt. Vi funderar på att hyra bil och kanske att vi inte förbokar boende utan fixar det på plats. Ju mer jag hör om Makarska rivieran, desto mer sugen blir jag. Forsränning låter ju också jättekul, du har ingen länk? Berätta gärna mer om du kommer på något!

    SvaraRadera
  6. Här kan du se lite om forsränningen som jag skrev om.
    Det ligger några kilometer ifrån Makarska.
    http://www.makarska.nu/rafting.html

    SvaraRadera
  7. Hej! Härligt att ni funderar på Kroatien, det är en av mina sommarfavoriter. Tycker Ulf har skrivit en jättebra beskrivning av Makarska Rivieran. Vattnet är kristallklart och maten ljuvlig, färsk fisk och skaldjur serveras på de flesta restauranger. Tänkte jag kan passa på att tipsa om några utflykter som Apollo har, se denna länk och klicka på fliken utflykter: http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/kroatien/makarskarivieran/makarska/pages/default.aspx Med vänlig hälsning Maria J Apollo - Sales

    SvaraRadera
  8. Tack Maria J för din kommentar. Jag ska kolla in din länk!

    SvaraRadera
  9. Jag åker dit den 11 Augusti 2012

    SvaraRadera

Kommentera GÄRNA (jag svarar på kommentarerna i min egen blogg såklart)!