Tunt med nya blogginlägg överallt,

jag får väl skriva ett själv istället. Igår var den magiska dagen då alla som sökt till högskolan fick besked om de kommit in eller inte. Jag hade tur (?) denna gång, jag kom in på specialistutbildningen till ögonsjuksköterska i Halmstad. Jag har ju sökt ett antal gånger tidigare utan att ha kommit in (detta var det fjärde försöket), så det känns kul att det gick bättre nu. Utbildningen i Halmstad är på halvfart under två år, det kan nog vara bra eftersom jag ska jobba samtidigt (min arbetsplats står dessutom för mina kostnader). Det känns jätteroligt, jag är taggad och längtar efter att plugga (påminn mig gärna om det sen när jag ska skriva ytterligare en C-uppsats...)!

5 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS till utbildningen! Så inspirerande att få plugga mer:)
    Jag har inte skrivit på min blogg sedan i lördags, känner inte att det är roligt på samma sätt längre (formsvacka? ;) Kanske ska försöka mig på ett i kväll......
    Hej Hopp!
    K.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, det ska bli jätteskoj (även om det blir jobbigt också). Det går ju i vågor med bloggandet, det är bara lite konstigt att alla som jag följer på bloglovin tycks ha bloggpaus samtidigt :)

    Kram och trevlig fredag (fredagsfråga??)!

    SvaraRadera
  3. Grattis och lycka till!
    /Håkan

    SvaraRadera
  4. Tack Håkan! Du är ju en av få utan bloggpaus, det uppskattas även om jag är dålig på att kommentera :)

    SvaraRadera

Kommentera GÄRNA (jag svarar på kommentarerna i min egen blogg såklart)!