Korna på bete och fiskegäster i stugorna

Det vore helt ok om det blev lite varmare snart så att betet börjar växa lite mer. Förra helgen flyttade vi ut korna på bete till norra udden och de tycker nog att det är skönt och härligt att inte bara gå i hemmahagen, men för att kalvarna ska växa på sig ordentligt så vill vi ju att det ska finnas rejält med bete :)



 Denna lördag är det full fart som gäller som vanligt denna tid på året. Fiskegästerna från förra veckan (från Tjeckien) ska åka hem, vi ska städa stugan och därefter ska vi installera nästa gäng (från Tyskland). Sen ska det tvättas lakan och handdukar och jag hoppas att vi kan hänga tvätten utomhus, vi äger ingen torktumlare (vill inte ha någon) så det blir så mycket tvätt som hänger överallt här inne annars...

Vi har ju varit så himla otroligt nöjda med Överums högstadium och det är extra roligt när det går bra för eleverna i olika kunskapstävlingar. Förra året kom Jennifers klass och deras parallellklass, 3:a i en nationell mattetävling och detta år kom årskursen efter dem 2:a i samma tävling. De har så bra lärare och vi unnar dem verkligen denna framgång och glädje, i den annars deppiga situation de befinner sig i med en snar nedläggning av skolan. Läs HÄR om tävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera GÄRNA (jag svarar på kommentarerna i min egen blogg såklart)!