Vårrusade i Norrköping igår

Det var en underbar kväll och jag som sagt att jag bara skulle gå, kunde naturligtvis inte låta bli att springa ganska mycket. Det var första gången jag var med och det var mycket roligare än jag vågat hoppas på. Vi var 14 stycken från jobbet som åkte med resan som sjukhuset fixat.

Jag stannade i Västervik efteråt eftersom jag skulle börja tidigt (06.30) på jobbet idag. Jag sov i vår nya lägenhet för första gången och det var riktigt mysigt (även om Mikaela inte slängt soporna så det stank apa innan jag vädrat...).

På jobbet var det lite smårörigt som det ofta är när man är ensam ssk på fredagen (tack Eva J som ställde upp). 1 kataraktoperation i narkos, 6 kataraktpatienter som skulle rondas, 2 inneliggande patienter (som gjort en trycksänkande operation) att ronda varvav den ena fick sutureras om inne på op, 1 laserförberedelse. Upp på UVA för att kolla patienten som varit sövd som skulle vidare till 3:an för att stanna över natten, rapportera över ändringar på de andra inneliggande patienterna, hjälpa läkare med Cosmic (datorjournalen) osv. Tyckte att det var helt OK att barnet som skulle sövas inte blev av pga av förkylning... Jag tycker annars att det är väldigt kul när det kommer barn, det är en stor del av charmen med mitt jobb - att det kommer patienter i olika åldrar!

I morgon ska jag försöka göra en EFIT-dag. Vi får väl se om det funkar :)

En fin kväll hos vänner i Västervik häromveckan

Så här kan det se ut när Ela, Becka och Feffe pluggar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera GÄRNA (jag svarar på kommentarerna i min egen blogg såklart)!