Hemma från Stockholm

En snabb tur till Stockholm är avklarad och jag kom både in till fastlandet och hem igen utan att det var dimmigt - skönt!

Träffade många trevliga kolleger på kursen och det visade sig att de två som jag satt och pratade med under lunchen hade kopplingar till Källvik. Det är riktigt roligt när man träffar på människor som känner till Loftahammar. Kanske ni "lunchgrannar" läser det här eftersom jag uppmanade er att kolla vår hemsida *vinkar*!

2 kommentarer:

  1. Hej Christel!!
    Så himla kul att jag hittat hit, sökte bara på blogg och västervik å vipps, du kom upp. Hoppas allt är bra med dig å familjen å att du trivs bra med arbetslivet. I januari börjar jag jobba, känns ganska skakigt faktiskt men det ska minsann gå bra.
    Ja ur som helst, blev inte så mycket kommentar på inlägget, men men. Kul att hitta din blogg iaf.
    Kram kram från Cina

    SvaraRadera
  2. Hej Cina!
    Vad roligt att du hittade min blogg! Allt är bara bra med mig och familjen och jobbet. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb på ögon även om det inte var ett område jag tänkt på då vi pluggade. Jag har en fast tjänst och vi får väl se om jag blir kvar där eller om barnmorsketankarna dyker upp igen så småningom. Just nu känner jag dock inte av dem :)

    Hur är det med dig och familjen då? Trist att ni flyttat! Var ska du jobba? Det kommer att gå galant vart du än hamnar, det är jag säker på.

    Jag käkade lunch med Malin W och Sara i fredags, roligt att träffa dem och det skulle vara kul med en återträff tycker jag. Den vi skulle ha här för ett år sen snöade ju bort, kanske att man redan nu skulle bestämma ett datum typ i början av maj eller något?!

    Kramar från Christel

    SvaraRadera

Kommentera GÄRNA (jag svarar på kommentarerna i min egen blogg såklart)!